به گزارش مشرق، حسين شريعتمداري مدير مسئول روزنامه کيهان در اجتماع بزرگ اصولگرايان استان کرمان و درجمع اعضاي شوراي هماهنگي اصولگرايان که با حضور حضرت آيت الله جعفري نماينده ولي فقيه و امام جمعه کرمان تشکيل شده بود ابتدا با ارائه شواهد و نمونه هايي از گذشته و حال، موقعيت کنوني جمهوري اسلامي ايران در داخل و خارج و نقش برجسته آن در معادلات منطقه اي و بين المللي را طي 32 سال گذشته بي نظير توصيف کرد و گفت: در حالي که شما مردم ولايتمدار و فداکار شاخ نظام سلطه بين الملل را شکسته و انقلاب هاي اسلامي در خاورميانه و شمال آفريقا را پديد آورده ايد، نبايد انتظار داشته باشيد که آمريکا و متحدانش دست از دشمني و کينه توزي بردارند و اين قطب قدرتمند اسلام را به حال خود بگذارند.
وي افزود: دشمن از برخورد نظامي طرفي نبسته و به ايجاد جريانات انحرافي و توطئه و فتنه هاي داخلي دل بسته است. شريعتمداري گفت: در فتنه آمريکايي- اسرائيلي 88 هيچيک از دشمنان بيروني و گروه ها و جريانات ضد انقلاب داخلي و خارجي را نمي توانيد آدرس داده و نام ببريد که در اين توطئه حضور فعال نداشته اند ولي اين فتنه که به «جنگ احزاب» شبيه بود با مديريت الهي حضرت آقا و بصيرت مثال زدني مردم با شکستي سخت و رسواکننده روبرو شد و دشمن از يکسو تمامي سرمايه خود را که به ميدان آورده بود، دود کرد و به هوا فرستاد، و از سوي ديگر با افشاي چهره ماموران پنهان خود، بي آن که بخواهد خدمت بزرگي به نظام کرد.
مدير مسئول کيهان گفت: جريان انحرافي لانه کرده در اطراف رئيس جمهور نيز ماهيتي شبيه فتنه 88 دارد با اين تفاوت که دشمنان بيروني، سران فتنه را زير چتر مسئوليت هاي سابق آنها پنهان کرده و به ميدان فرستاده بودند ولي در ساخت جريان انحرافي از آدم هاي دم دستي بهره گرفته و آنها را به حلقه اول اطرافيان رئيس جمهور محترم نفوذ داده بودند. و اين درحالي است که دولت نهم بعد از عبور از عقبه هاي سختي مانند کارگزاران و دولت اصلاحات با تلاش شبانه روزي، خدمات بي نظيري را به مردم ارائه کرده و مي کند.
شريعتمداري در ادامه سخنان خود به موضوع «جن» و «جن گيري» و سحر و جادو که اين روزها درباره جريان انحرافي بر سر زبان هاست اشاره کرد و گفت: وجود «جن» به عنوان يکي از مخلوقات صاحب اراده خداوند تبارک و تعالي قابل انکار نيست و سحر و جادو نيز واقعيتي است که در آموزه هاي ديني از آن نهي شده است. ولي ماجراي ارتباط جريان انحرافي با «جن» و يا توسل آنها به «سحر و جادو» را که از سوي همين جريان به آن دامن زده مي شود يک «طرح فريب» براي رد گم کردن است و جريان انحرافي با پيش کشيدن مسئله «سحر و جادو» و ارتباط با «جن» در پي آن است که بررسي هاي قضايي و پيگردهاي اطلاعاتي را در اين نقطه متوقف کند تا دست هاي پشت پرده اين جريان و ارتباط هاي بيروني آن از نگاه مقامات امنيتي و اطلاعاتي نظام پنهان بماند و مأموران اطلاعاتي با اين تصور که همه انحراف ها و اقدامات جريان ياد شده نتيجه «سحر و جادو» و ارتباط با «جن» است، از ادامه پي گيري منصرف شوند و تنها به تأسف از رويکرد اين جريان به «جن» و «جن گيري» بسنده کرده و کانون بيروني و مديريت کنندگان اصلي جريان انحرافي دست نخورده باقي بمانند. شريعتمداري ضمن تأکيد بر پرهيز از ساده انديشي گفت: آيا نبايد اين سؤال براي مسئولان مربوطه مطرح باشد که چرا مواضع جن هاي مرتبط با اين جريان انحرافي با مواضع مقامات آمريکايي، انگليسي و اسرائيلي شبيه است؟! و افزود: اگر پاي «جن» در ميان باشد، بايد گفت جريان انحرافي با جن هاي انگليسي رابطه دارد!
شريعتمداري در ادامه به شاخصه هايي اشاره کرد که با استفاده از آنها مي توان «فتنه»ها و «انحرافات» را در همان آغاز شکل گيري شناسايي کرد و در اين باره گفت: هرگاه ديديد که مواضع يک جريان يا گروه سياسي با مواضع اعلام شده دشمنان بيروني همخواني دارد، ابتدا با ترديد به آن نگاه کنيد زيرا بعيد نيست که خطايي در کار باشد ولي چنانچه اين همخواني در موارد متعدد تکرار شد، احتمال وابستگي را ناديده نگيريد تا علاج واقعه، قبل از وقوع کرده باشيد.
وي يکي ديگر از شاخصه ها را انتقال معيارها از ميدان هاي قابل ارزيابي به ميدان هاي غير قابل ارزيابي دانست و به عنوان مثال گفت: «مکتب اسلام» براي همه شناخته شده و غير قابل تحريف است اما وقتي «مکتب ايراني» جاي آن را مي گيرد، بايد ترديد کرد که مبادا کساني با اين جابجايي قصد تحريف آموزه هاي اسلامي را داشته باشند و افزود: پاسخ «کدام اسلام»؟ معلوم است زيرا اسلام معيارهاي تعريف شده اي دارد و غيرقابل تحريف است اما پاسخ «کدام ايران»؟ معلوم نيست؟ ايران پادشاهان دست نشانده پهلوي، ايران شاهان بي عرضه و عياش قاجار؟ ... و اگر ايران جمهوري اسلامي مورد نظر است چرا خشت نوشته کورش به عنوان سمبل مکتب ايراني معرفي مي شود؟!
مدير مسئول کيهان در ادامه به پرسش هاي حاضران پاسخ داد و در پاسخ به سؤالي درباره اظهارات برخي از عوامل فتنه 88 که با اشاره به جريان انحرافي، قصد تطهير خود را دارند گفت: سران فتنه که تمامي اسناد و شواهد از وابستگي بيروني آنها حکايت مي کند با هر کس و هر جرياني که دشمن آمريکا و اسرائيل و انگليس بود مخالفت مي ورزيدند و مادام که جريان انحرافي خود را بخشي از اصولگرايان جا زده بود، سران فتنه به خيال آن که اين جريان هم، بخشي از اصولگرايان و در نتيجه، ضد آمريکا و اسرائيل است با آن دشمن بودند بنابراين اکنون که معلوم شده جريان انحرافي نيز دست کمي از آنها ندارد، فقط مي توانند بگويند: «ديديد که اين جريان هم مثل ما بود»؟! که در پاسخ بايد گفت «ديديد با همه منحرفان برخورد مي کنيم»؟!
و اتفاقاً، براي توده هاي مردم افتخار بزرگي است که هر جا انحرافي مي بينند به مقابله با آن برمي خيزند، چه رئيس جمهور و نخست وزير و رئيس مجلس سابق باشند چه جريان انحرافي خزيده در کنار يک رئيس جمهور خدمتگزار.
مدير مسئول کيهان در پاسخ به سؤال ديگري گفت: مجلس نهم يکي از سنگرهاي کليدي است و اصولگرايان بايد نامزدهاي مورد نظر خود را با دقت انتخاب کرده و با صرفنظر کردن از اختلاف سليقه هاي جزيي، ليست واحدي ارائه دهند. وي افزود: براي مجلس نهم دو جريان خيز برداشته اند، فتنه گران شکست خورده که تصميم دارند افرادي را معرفي کنند که رابطه آنان با فتنه 88 فاش نشده باشد تا بتوانند از فيلتر شوراي نگهبان رد شوند و جريان انحرافي با بودجه کلان در پي معرفي افرادي از شهرهاي کوچک و پرداخت هزينه انتخاباتي آنهاست تا بخشي از مجلس نهم را در اختيار داشته باشد.
شريعتمداري گفت: شوراي نگهبان نبايد تنها به گزارش مراجع رسمي اکتفا کند بلکه بايد اطلاعات مردمي را جمع آوري کرده و براساس گزارش هاي مستند نسبت به صلاحيت يا عدم صلاحيت داوطلبان تصميم بگيرد.
مدير مسئول کيهان در پاسخ پرسش يکي از حاضران گفت: بايد مراقب بود که «ميانه روها» يعني کساني که در جريان فتنه 88 مواضع دوپهلو و غيرشفاف داشته اند، ميدان را در دست نگيرند و با سوءاستفاده از آب گل آلود ماهيگيري نکنند.
کد خبر 48636
تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۷
- ۰ نظر
- چاپ
جريان انحرافي نيز مانند سران فتنه نسبت به شرايط کنوني کشور دچار توهم بود و از آنجا که روي ايستادگي رهبري در مقابل انحراف و بصيرت مردم حساب چنداني باز نکرده بود، سر خود را به سنگ کوبيد.<BR>